Huisbezoek inplannen

Een Laryngectomie is een ingrijpende operatie waarbij veel komt kijken.
U krijgt voor en na de operatie veel informatie in het ziekenhuis.
Na de operatie wordt u begeleid door professionals van het ziekenhuis.
De logopedist zal u helpen met de spraakrevalidatie en informatie geven over de producten die u kunt gebruiken.
Mocht het tijdens uw behandelingstraject nodig zijn om u te voorzien van extra informatie over bepaalde producten, dan zal de professional uit het ziekenhuis een verzoek doen bij MDS om u verder te helpen in het gebruik van de producten.

Als u niet meer onder directe behandeling staat van een professional kunt u uiteraard ook zelf om een huisbezoek vragen.
Tijdens een huisbezoek worden al uw wensen op productgebied in kaart gebracht en proberen we daar een passende product oplossing voor te vinden.
Het is daarbij belangrijk dat kwaliteit van de zorg en het gegeven advies hoog is.

MDS heeft goed opgeleide medewerkers in dienst die veel kennis van, en ervaring hebben met Laryngectomie en het oplossen van de problemen die daarbij komen kijken.
Bij twijfel of medische vragen wordt u te allen tijde doorverwezen naar uw behandelend arts.
MDS zal in dat geval een terugkoppeling geven aan het ziekenhuis. Ook is MDS zich ervan bewust dat het gegeven productadvies altijd in samenspraak moet met het ziekenhuis.
Alleen zo kan de continuïteit en kwaliteit van zorg gewaarborgd worden zoals u dat van uw ziekenhuis gewend bent.
Als u gebruik wil maken van de mogelijkheid voor een huisbezoek kunt u vrijblivend contact opnemen met onze afdeling Customer Care.
We streven ernaar om op een korte termijn een huisbezoek in te plannen zodat we samen met u kunnen kijken naar de geschikte producten voor u, om zo uw kwaliteit van leven te optimaliseren.